Resultats de la cerca frase exacta: 38

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. xarel·lo vermell
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Raïm negre produït pel cep xarel·lo vermell, de maduració tardana i amb els grans dolços, de color vermellós i amb la pell gruixuda. [...]
2. xarel·lo vermell
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm xarel·lo vermell, fresc, àcid, amb un grau alcohòlic alt i amb una aroma herbàcia, que se sol utilitzar per a fer vins joves i vins escumosos. [...]
3. caviar vermell
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Caviar fet a base d'ous de salmònid. [...]
4. te vermell
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. lacón a la gallega (braó de porc curat condimentat amb pebre vermell)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. entrepà de botifarra i pebrot vermell
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. provolone amb orenga i pebre vermell
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. amanida de pebrot vermell i formatge de cabra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. coca del mossèn amb anxoves i pebrot vermell
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. amanida de foie-gras amb figues seques i pomelo vermell
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 4 
Pàgina  1  2  3  4  Següent >>